Nyheder
Tetemplets nyheder med tilbud og spændende information om te
Hvid te
Hvid te er lavet af de sprøde skud fra tebusken. Bladene opvarmes og tørres kort efter plukningen for at stoppe fermenteringen.
Grøn te
Grøn te fremstilles af de samme blade som sort te. Gæringsprocessen stoppes ved at tørre bladene tidligt i processen. Derefter vrides eller skæres bladene til de størrelser vi kender, og tørres igen.
Sort te
Smagfuld, delikat farve og duft. Kvalitetste med masser af smagsvarianter
Chai te
Tetemplets chai teer er udelukkende lavet af naturlige råvarer. Ingen tilsætningsstoffer overhovedet. Ren te, krydderier og rørsukker. Dermed får du den helt rigtige og fyldige chai smag.
Urte te
Stemnings serien er Tetemplets unikke serie af urteblandinger, skabt til at tilskynde livsbekræftende, positive stemninger. Med førsteklasses urter får du en enestående oplevelse, hvor smag og idé går op i en højere enhed.
Rooibos te
Rooibos te kommer fra Sydafrika. Den rødbrune farve på bladene giver en dejlig mørk orange farve.
Tebreve - økologisk og Fairtrade
Hvid, grøn eller sort kvalitetste i breve. Tea2you produkter er single-estate. Dvs kommer fra en bestemt teplantage. Produceret på Sri Lanka også kendt under navnet Ceylon Te. Alle vores teer er økologiske og med Fairtrade-certificering. For Tea2you-produkter anvendes ikke metalclips, og teen er pakket i single-bags, hvilket medfører, at der spares næsten 50% papir. Vores mål er at pakke så miljøvenligt som muligt.
Gaveæsker
Gaveæsker - håndlavede æsker fremstillet af genbrugspapir og frasorterede teblade. Giver arbejde til dårligt stillede mennesker på Sri Lanka. Mange fattige mennesker har sæsonarbejde i forbindelse med arbejdet på teplantagerne. Fremstillingen af disse æsker sikrer en fast indtægt til familien udenfor te-sæsonen...
Te-tilbehør, søde sager m.m.
Tilbehør til god tilberedning af te. Papirs- og metalfiltre, eller plastfiltre, teæg m.m. Finum-produkter til brygning af te af højeste kvalitet. 'To-go' eller til koldbrygget te. Kandis, søde sager m.m.
Chokolade
Håndværksfremstillet chokolade. 60% kakaomasse. naturlige aromaer som ægte cognac. En chokolade med sjæl, hvor der er lagt en ære i at lave et stykke håndværk, men som alligevel sælges til en rimelig pris. Fremstillet i Danmark. Ren nydelse og passer fortrinligt til te.
Økologisk te
Lægger du vægt på kvalitet, økologi og te der er Fairtradecertificeret, så tilbyder Tetemplet en lang række produkter i denne kategori. Vores brevteer er single-estate og så er vores mærke Tea2you så vidt muligt pakket i miljøvenlige materialer.
To-go
Her tilbyder Tetemplet bl.a. tilbehør som er beregnet til anvendelse på farten, på jobbet eller hvis man er på tur. F.eks. Finums lækre små termo-beholdere med indbygget brygningskontrol eller 'Flavor Up' til kildevandsflasker hvis man vil lave koldbrygget te.
Filtre
Til en god tebrygning hører filtre. Vel at mærke gode filtre. Tetemplet tilbyder papirsfiltre såvel som metalfiltre.
Kander
Tetemplet tilbyder de flotte glas tekander fra Finum hvor du kan se teens fantastiske farver, og med den unikke brygningskontrol indbygget i filtret.
Diverse
Til god tebrygning hører også tilbehør som termometer, te-timer m.m.
Handelsbetingelser
Her findes vores handelsbetingelser som følger de lovgivningsmæssige retningslinier.
Leveringsbetingelser
Her findes beskrivelse af Tetemplets leveringsbetingelser.
Indlæg om te
En række forskellige steder findes der viden om eller tips med gode ideer om te og tebrygning. Vi prøver at samle nogle her.
Trends
Vi anstrenger os for at være med på de sidste nye trends indenfor te. Vi laver jævnligt en omtale af det, der rører sig i te-verdenen.
Andre brevteer
Her findes en række andre spændende brevteer som sælges gennem Tetemplet.
Løse teer
Her tilbydes et udvalg af økologiske løse teer af meget høj kvalitet. Fairtrade-certificeret grøn, hvid og sort te. Beregnet til de forskellige forbrugssituationer i løbet af dagen.
Økologiske teer
Denne kategori er oprettet for at gøre det nemt at få et overblik over alle vores økologiske teer.
Nyheder fra Tetemplet
Her findes de sidste nyheder i Tetemplet
Tips
Gode ideer til øge den gode smag og den gode stemning når man drikker te.
Kakao
Tetemplet tilbyder en helt unik hvid kakao. En helt speciel kakaosort som stammer tilbage fra Inkaerne, og stadig dyrkes højt oppe i Andesbjergene.
Kaffe
Skal kaffe passe ind i vores sortiment, så skal det være noget helt specielt. Den kaffe Tetemplet fører kommer fra Andesbjergene i Peru.