Om Tetemplet

Tetemplet er skabt med det formål, at danskerne får øjnene endnu mere op for te og dens positive elementer. Både urtete, chai te og de mere traditionelle hvide, grønne og sorte teer. At drikke ordentlig te kræver meget lidt af os. Vi forsøger at gøre den gode te nemt tilgængelig for alle.

Tetemplets vision og mission

Det er Tetemplets vision at medvirke til at udbrede kvalitetste i Danmark. I forhold til de positive virkninger af at drikke te, er te stadigvæk ikke særlig udbredt i Danmark, og vi synes desuden, det er vigtigt, at introducere danskerne til noget rigtig lækkert kvalitetste, og derfor er vores mission at få danskernes øjne op for teens forunderlige verden.

Tetemplets sortiment af te

Tetemplet har et bredt udvalg af forskellige typer te, der spænder fra hvide, grønne og sorte teer over til chai te og urtete i en række spændende varianter. Udover de viste skaffer vi gerne på forespørgsel Oolong, gul te, eller rene frugtteer.

Vi importerer selv vores grønne, hvide og sorte teer, og udvælgelsen sker med stor omhu, da vi vil have at kvalitet og smag er i top. Vi bruger single-estate te, hvor det er muligt. Alle vores varianter af brevte er økologiske og Fairtrade. En række af Tetemplets urte teer og chai teer har vi selv udviklet.

Nature-serien har fokus på den naturlige helse: Ginkgo Awareness, Green Balance, Ginger Experience og Rose Blossom. Den henvender sig til et bredt publikum af såvel erfarne og knap så erfarne te-drikkere. Den er let tilgængelig og meget smagfuld. Nature-teernes gavnlige effekter på krop og sind spænder fra anti-oxiderende til opkvikkende.

Stemnings-serien har fokus på at fremme en særlig stemning, mens du drikker teen. Energy tea, Passion tea, Harmony tea, Power tea, Creativity tea, Relaxation tea, Wisdom tea og Meditation tea taler for sig selv, som de stemninger, der fremmes. Afhængig af hvilken stemning du vil skabe – hjemme eller på arbejde – så har vi teen, der hjælper dig på vej.

Chai-serien; alle chai teerne er klar til brug, uden kunstige sødemidler, konserveringsmidler eller mælkepulver (der er dog tilsat rørsukker i alle fem blandinger), du skal blot tilsætte mælk og vand. De fem chai teer er: Syd-indisk Chai, Klassisk Chai, Krydder Chai, Choco Chai og Grøn Chai.