Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Her findes vores handelsbetingelser som følger de lovgivningsmæssige retningslinier.

Almindelige handelsbetingelser:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tetemplet.
Pris og betaling
Alle priser er inkl. moms og oplyst i DKK.
Du kan betale online med Mastercard, Visa, JCB, Union Pay, American Express, Dankort og der tages ikke gebyr for betalingen.
Hvis du betaler med kort, vil alle fortrolige oplysninger blive krypteret, så de ikke kan aflæses af uvedkommende. Oplysninger om kort mv. bliver ikke gemt på vores server, men bruges kun i forbindelse med godkendelse af din betaling. Du skal være opmærksom på at beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Så snart du har bestilt dine varer, vil du modtage en e-mail med bekræftelse af din ordre.
Forsendelsen af varer sker med PostDanmark eller GLS. Der er gratis levering ved bestilling for kun 150 kr og derover.

Ved bestilling af varer for under 150 kr. skal der påregnes porto på 65 kr.
Hvis det er muligt, er det en rigtig god ide at få leveret til sin arbejdsplads-adresse, da levering ofte sker i dagtimerne, og man undgår derved selv at skulle afhente på et senere tidspunkt.

Leveringstid er som udgangspunkt 2-3 arbejdsdage. Visse varer kan dog have længere leveringstid, eller kan være midlertidigt udsolgt. Vi gør alt, hvad vi kan for at få teen / varen hjem hurtigst muligt, og leveret til dig.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For varer med begrænset holdbarhed, er reklamationsretten begrænset af den holdbarhedsperiode, Tetemplet har stillet dig i udsigt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Tetemplet/Tea2you, Sleipnersvej 1, 4600 Køge

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Herunder:

Varens udløbsdato

Kvantum

Hvornår er varen modtaget

Hviken fejl er opstået

Varen skal være i ubrudt emballage

Navn og adresse

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret

Tetemplet yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til Tetemplet@tetemplet.dk  eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen se venligst nedenfor.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 65,- Dkk.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Tetemplet/Tea2you, Sleipnersvej 1, 4600 Køge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Tetemplet/Tea2you, Sleipnersvej 1, 4600 Køge mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Kontaktoplysninger
Tetemplet drives og varetages af følgende virksomhed:
Globe Food/Tea2youTetemplet

Sleipnersvej 1, 4600 Køge
CVR nr. 2164 9104

Mobil: 40 54 42 28

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Globe Food og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Tetemplet.dk er Kjeld Petersen, Adm direktør og indehaver.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Globe Food, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Tetemplet@tetemplet.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tetemplet, Sleipnersvej 1, 4600 Køge. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. http://www.forbrug.dk/#

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.09.2016

Her kan du finde en: Standardfortrydelsesformular